Hillary Clinton er blevet mormor

For blot få dage siden deltog den nu nybagte mor i et arrangement i New York sammen med sin mand, Marc - og udenrigsminister Hillary Clinton, der nu kan kalde sig mormor.

For blot få dage siden deltog den nu nybagte mor i et arrangement i New York sammen med sin mand, Marc - og udenrigsminister Hillary Clinton, der nu kan kalde sig mormor.

Foto: All Over
34-årige Chelsea Clinton fødte fredag en lille datter og gjorde dermed Bill og Hillary Clinton til bedsteforældre.

Bill og Hillary Clinton vågner i dag op til en helt ny hverdag. Eks-præsidenten og hans frue, der tidligere har været udenrigsminister i USA, er blevet bedsteforældre. Fredag fødte parrets eneste barn, datteren Chelsea Clinton, en lille datter.

- Marc og jeg føler en enorm kærlighed, forundring og taknemmelighed, mens vi fejrer fødslen af vores datter, Charlotte Clinton Mezvenski, siger Chelsea Clinton i en officiel meddelelse.

Det er godt fire år siden, at 34-årige Chelsea giftede sig med den to år ældre investeringsekspert Marc Mezvinsky ved et celebert bryllup i New York. Siden har hele verden - og ikke mindst Bill og Hillary Clinton - set frem til den glade nyhed om familieforøgelse.

I juni fortalte udenrigsminister Hillary Clinton til People Magazine, at hun var godt i gang med forberedelserne til at blive bedstemor - bl.a. havde hun købt stakkevis af børnebøger og havde planer om at installere børnesæde i sin bil.

- Jeg vil være babysitter hver gang, jeg får muligheden, sagde Hillary.

Nu er én betingelse for at blive babysitter opfyldt. Det lille barnebarn er ankommet. Så må den travle politiker sørge for at få skaffet plads til babysitting i sin kalender.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden