Torsdag, 2. august 2012 - af af Juliane Olsen/Newsdesk

Jennifer Anistons ansigt i vild forvandling

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston med blot få måneders mellemrum. Billedet til venstre er fra optagelserne til Jennifers kommende film

Foto: AOP
Venner-stjernens ansigt har ændret kontur i forbindelse med en rolle i den nye film ’We’re The Millers’

43-årige Jennifer Aniston er kendt for sin slanke figur og markerede ansigt. Men nu viser nye billeder, at skuespilleren er ved at lægge ansigtet i nye folder i forbindelse med optagelserne til filmen 'We're The Millers'.

Det er magasinet Star, der bringer billedet af Jennifer Aniston i rollen som en tantet, hashsmuglende prostitueret og skriver, at hun ligner én, der har gennemgået en 'kødfuld' forvandling på bare få uger.

Jennifer Aniston har fået kosmetisk behandling

De fleste genkalder sig Jennifer Anistons ansigt som et ansigt med strømlinede træk og en markeret kæbelinje, men det ser nu ud til helt at have forandret sig til både tykke kinder og underkæber. Ifølge magasinet skyldes det, at skuespilleren muligvis har fået kosmetisk filler i ansigtet.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

En plastikkirurg, som magasinet har talt med bakker op om påstanden og udtaler, at det grangiveligt ligner, at stjernen har fået indsprøjtet fillerinjektioner i huden.

- Hun ser ud til at have fået rigeligt med filler. Hun har nu brede, oppustede kinder og en mindre markeret kæbelinje. Det ser ud til at have ændret konturerne i ansigtet. Graviditet kan også forårsage at ansigtet bliver oppustet, siger han til Star.

Samtidig viser billederne, at Jennifer Aniston har ændret sin hårstil i forbindelse med filmen til en mere konet, opsat frisure. Lokkerne har desuden også fået en lidt lysere farve end sædvanligt.

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden