20. dec. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Kronprinsesse Marys veninde springer ud som forfatter

Amber Petty er ikke bange for at kaste sig ud i nye projekter. I disse dage arbejder hun på en ny bog.

I Danmark blev Amber Petty for alvor kendt, da hun var en fremtrædende gæst den 14. maj 2004 til kronprinsparrets bryllup i Vor Frue Kirke i København. Kronprinsesse Marys bedste veninde har siden været i Danmark flere gange blandt andet som gæst ved barnedåb og kronprinsparrets juleaften i 2012.

Amber Petty er en populær kvinde

I Australien er Amber også en populær kvinde, der på ingen måde lever et stille liv udenfor rampelyset. Tværtimod har hun gennem flere år været en ganske fremtrædende mediepersonlighed som blandt andet radiovært og blogger. Og nu er hun i fuld gang med at skrive på sin nye bog. Et spændende og delvist hemmeligt projekt.

Arbejder på stranden

Det er dog slet ikke en hemmelighed, at Amber Petty arbejder flittigt på sit nye litterære værk. Hun er selv med til at gøre opmærksom på, at hun skriver, så blodet og blækket flyder. Sådan i overført betydning. Amber var for nylig et smut på stranden i det sommerhede Australien, hvor kronprinsesse Mary og hendes mand og børn i øvrigt er på juleferie i disse dage. Petty fortæller på sin facebookside, at hun arbejder hårdt. Også mens hun soler sig.

Den første bog

"Er i gang med at skrive på min bog på den bedste strand i verden", skrev Amber forleden på facebook, og et par dage før det lod hun sine følgere vide, at bogen er hendes første.

"Sidder i mit yndlingshjørne, leger med min første bog."

Amber har måske ikke en bog på sit cv endnu, men hun har i årevis været en meget produktiv skribent og en ivrig debattør i mange elektroniske medier og aviser.

GALLERI: Kronprinsesse Marys fem flotteste gallakjoler i 2015

Læs mere om: