Torsdag, 2. marts 2023 — af Catja Klarskov

Lily Collins fra Emily in Paris er vild med Danmark: Nu har verdensstjernen købt bolig i denne danske by

Lily Collins
Lily Collins
Foto: Benoit Tessier/Reuters/Ritzau Scanpix
Lily Collins fra "Emily in Paris" er vild med Danmark, og nu har skuespiller og kendisdatter sågar købt bolig i dansk storby.

Netflix-stjernen Lily Collins har aldrig lagt skjul på, at hun er vild med Danmark. Hun er flere gange blevet spottet i de københavnske gader, ligesom hun flittigt har besøgt og ferieret andre byer i vores lille andedam.

Nu har verdensstjernen og hendes mand, Charlie McDowell, taget kærligheden til vores lille kongerige skridtet videre. De har nemlig købt egen bolig her.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge Ekstra Bladet har det amerikanske kendispar nemlig investeret i en af Københavns mest eksklusive og eftertragtede boliger. Det skriver de i en artikel, som du kan læse her.

Valget faldt på et byhus i det mondæne Kartoffelrækkerne på Østerbro, og “Emily in Paris”-skuespillerinden ejer derfor nu hele 182 kvadratmeter bolig i den danske hovedstad.

Med til historien hører, at det bestemt ikke er en Hr. Hvem-som-helst, der solgte parret den dyre bolig, som verdensstjernen ifølge Ekstra Bladet måtte slippe hele 14 millioner kroner for.

Lily Collins og Charlie McDowell har nemlig købt huset af stjerneforfatter Kim Fupz Aakeson, der har været registreret ejer siden 2008.

Lily Collins, der er datter af musikeren Phil Collins, har ikke meldt ud, hvorvidt hun og manden har planer om selv at bebo byhuset permanent, men ikke desto mindre vidner den celebre hushandel i hovedstaden om endnu en kærlighedserklæring fra verdensstjernen til Danmark.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden