Marys stedmor er vild med Christian og Isabella

Susan Moody og John Donaldson

Susan Moody og John Donaldson

Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Susan Moody fortæller i hendes nye bog om forholdet til hendes to stedbørnebørn i den royale familie.

- Johns to yngste børnebørn er danske - smukke og højtelskede. Sådan præsenterer kronprinsesse Marys stedmor, forfatteren Susan Moody, prins Christian og prinsesse Isabella, i den nye bog "Børnebørn", som udkom forleden på forlaget Lindhardt og Ringhof, og selv om prins Christian og prinsesse Isabella "kun" er hendes stedbørnebørn, fylder de rigtig meget i Susan Moodys tanker, forstår man.

- Jeg mindes, hvordan den ældste (prins Christian, red.), der på det tidspunkt var omkring de to år, med jubelskrig kastede sig i mine arme, og hvordan jeg svajede under hans vægt, mens jeg forsøgte at svinge ham ubekymret rundt i luften ...

Susan Moody har i bogen gjort sig mange tanker om, hvilken slags bedsteforældre hun og John er.

- Forholdet mellem en bedstemor og et barnebarn er vidunderligt konfliktløst. Det ville måske være anderledes, hvis jeg skulle passe mit barnebarn på fuldtidsbasis, men så vidt jeg kan fornemme, er en farmors store glæde fraværet af stress ... Det er næsten ligesom forskellen mellem et ægteskab og en kærlighedsaffære, fortæller Susan Moody, der bor en stor del af året i Sydfrankrig og derfor langt væk fra sit og alle John Donaldsons børnebørn.

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden