10. jan. 2013
Af af Malan Joensen

Matthew Perry er klar til at få børn

Matthew Perry
Matthew Perry
Foto: AOP
Fremtiden ser atter lys ud for 43-årige Matthew Perry.

Matthew Perry, der i næsten 10 år spillede Chandler Bing i TV-serien "Friends" (på dansk "Venner"), der stadig kan ses på TV 2, har haft nogle hårde år med misbrug og afvænningsophold.

Nu ser den 43-årige skuespiller dog igen lyst på tilværelsen, fortæller han ifølge Aftonbladet til USA Today:

- Det er det mest sunde og behagelige tidspunkt i mit liv, fortæller Matthew Perry, der fortæller, at der stadig er én last, han kæmper med - cigaretterne. Skuespilleren ønsker dog at blive den farlige vane kvit:

- Jeg er i meget, meget detaljerede forhandlinger med mig selv om at stoppe med at ryge, siger skuespilleren, der kan afsløre, at det ikke er den eneste ønske, han har for fremtiden:

- Jeg vil helt sikkert gerne have børn. Så det er jeg jo nødt til beskæftige mig med, fortæller Matthew Perry, der for så vidt vides ikke har en kæreste for tiden.

Til gengæld har han så masser af tid til at promovere sin nye TV-serie "Go On", der fik premiere på amerikanske TV-skærme i august sidste år.

TV-serien handler om en sportskommentator ved navn Ryan King (spillet af Matthew Perry), der forsøger at komme videre med livet efter sin kones død.

Se Matthew Perry fortælle om serien og om, hvad han elsker at spise i videoen her.

Læs mere om: