Mandag, 14. december 2020 — af Niels Burgos

70-årige Suzi Quatro syg af corona

Foto: Ritzau/Scanpix
Heldigvis kæmpede pop-idolet fra 1970'erne sig tilbage - og er igen klar med sin guitar.

Ingen, der var teenagere i 1970'erne, har glemt Suzi Quatro. Den seje pige i tætsiddende læder, der med sin guitar, sin stemme og sine fængende rock-pop-hits glædede millioner af fans over hele verden. Hun var et energibundt - og det har hun stort set været siden.

Der blev mere stille om hende efter de første års store hits, men Suzi er fortsat med et turnere verden rundt med sin musik - lige intil begyndelsen af november i år, da hun blev slået ud af corona.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til Daily Mail fortæller den nu 70-årige Suzi Quatro, at hun, datteren Laura, som hun har fra sit første ægteskab, og hendes barnebarn ellers havde dannet deres egen lille "boble" og følte sig rimeligt trygge. Men barnebarnet var uden at vide det blevet smittet og bragte virus med hjem til sin mormor.

Sov næsten hele døgnet

"Jeg sov i 18 ud af 24 timer, skulle tvinge mig selv ud af sengen - og spiste så at sige ingenting i seks dage, fortæller Quatro, der heldigvis nu igen er frisk og har genvundet sin velkendte energi. - Jeg er den type person, der altid ser glasset som halvt fyldt, siger hun.

Ægteskab på langdistance

I 27 år har hun været gift med den tyske rock-promoter Rainer Haas - og selv om de i alle årene er blevet boende i hvert sit land, har det fungeret fint. Suzi bor tæt ved en lufthavn i England, Rainer tæt på lufthavnen i Hamburg - så det har været nemt at komme frem og tilbage. Men også det har pandemien sat en midlertidig stopper for - så Suzi ser frem til, at hun i 2021 kan genoptage det, som har været hendes liv de seneste årtier: Ægteskabet med Rainer - og koncerterne for alle hendes mange fans.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden