15. apr. 2020
Af Niels Burgos

77-årige Sir Paul McCartney: Adskilt fra konen under krisen

Paul McCartney
Paul McCartney
Foto: Mega
Den legendariske sanger og musiker fortæller, hvordan han kommer igennem den svære corona-tid.

Hans musik bringer trøst og glæde til mange, som er ramt af ensomhed og sorg her under corona-krisen - som den har gjort det til generationer af over hele verden de seneste mere end 50 år. Selv er Sir Paul McCartney fyldt 77 - og han skulle her til sommer have været hovednavnet ved den store engelske musikfestival Glastonbury med mange hundretusinde deltagere. Det bliver ikke til noget i denne omgang.

Isoleret med datteren

Selv befinder ex-Beatlen sig i landsdelen Sussex i England, hvor han har isoleret sig med sin datter Mary og hendes familie - og han har det godt. Paul McCartney må dog i en periode leve adskilt fra sin hustru, Nancy Shevell, der opholder sig i New York.

https://imgix.billedbladet.dk/ma1.jpg
Paul McCartney med hustruen Nancy
Foto: Mega

Paul McCartney har i telefonen talt med den amerikanske radiovært Howard Stern og fortæller bl.a. lidt om, hvordan han oplever krisen:

- Vi har set kriser før, men intet har påvirket hele verden på samme måde som denne, siger McCartney. Han beskriver situationen som "skræmmende" - og fortæller om sin egen opvækst i årene efter 2. verdenskrig. - Mine forældre var i 2. verdenskrig, og den indstilling, de viste os, var, at "vi skal nok klare den; vi gør hvad der skal til!". Det var den indstilling, der var brug for dengang, og det er, hvad vi har brug for nu. Og det er lige, hvad vi ser; en masse mennesker, som står sammen ... det er inspirerende.

https://imgix.billedbladet.dk/ma2.jpg
Paul McCartney med datteren Mary
Foto: Mega

Læs mere om: