Mandag, 10. maj 2021 — af Christinna Braun

ABBA bekræfter: I år kommer der ny musik

ABBA
ABBA
Foto: Ritzau Scanpix
2021 er året, hvor det verdenskendte popband ABBA udkommer med ny musik.

Så er der godt nyt til alle Dancing Queens, Chiquititas og Fernandos!

I år udkommer ikonbandet ABBA med ny musik, skriver BT. Det er Björn Ulvaeus, det første B i bandets navn, der bekræfter den gode nyhed over for et australsk medie.

Kopier fra 1979

Det er dog ikke fysiske koncerter, men en virtuel forestilling, der finder sted i London. Her vil fire virtuelle avatar-figurer, kaldet abbatars, optræde digitalt som den verdenskendte popgruppe.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge BT vil de fire abbatars være kopier af gruppens fire medlemmer, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad, som de så ud i 1979.

Første gang i 40 år

Det er mange, mange år siden, de fire ABBA-medlemmer, Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson og Anni-Frid Lyngstad, sidst har været i studiet sammen, men de er alle klar på den nye udfordring.

- Vi er virkelig gode venner. At vi fire er i studiet for første gang i 40 år, det siger noget om, hvad vi har været igennem. Det er svært at beskrive, men der er meget stærke bånd mellem os, siger Björn Ulvaeus ifølge BT.

Der skulle være tale om omkring fem helt nye sange, men intet er helt sikkert endnu, skriver mediet. Til gengæld er én ting sikkert: Vi siger "Gimme, gimme, gimme", når det gælder ny musik fra ABBA.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden