ABBA-stjernen Benny Andersson til dansk musical-premiere

Den ene fjerdedel af de legendariske ABBA, Benny Andersson, gav sig til til at skrive autografer, da han ankom til Østre Gasværk Teater

Den ene fjerdedel af de legendariske ABBA, Benny Andersson, gav sig til til at skrive autografer, da han ankom til Østre Gasværk Teater

Foto: Birger Storm/BILLED-BLADET
Det svenske ABBA-medlem Benny Andersson var søndag til premieren på "Hjælp Søges" i København sammen med Bjørn Ulvaeus.

Den røde løber var rullet ud foran Østre Gasværk Teater i København søndag eftermiddag, hvor der var premiere på musicalen "Hjælp Søges".

 

Jesper Asholt og Jesper Lohmann spiller hovedrollerne i forestillingen, og det er ABBA's Benny Andersson og Bjørn Ulvaeus, som står for musik og tekst.

 

Begge ABBA-stjerner havde taget turen fra Sverige til Danmark for at være med til premieren, og Benny Andersson var den første, som dukkede op på teateret.

Benny Andersson mødt af ABBA-fans

Udenfor stod stod flere ABBA-fans, som håbede på at få en autograf. De gik ikke skuffede hjem, for Benny Andersson gav sig god tid til at hilse og skrive flere autografer. Det samme gjorde Bjørn Ulvaeus, da han ankom kort efter sammen med sin hustru Lena Kallersjo.

 

"Hjælp Søges" foregår i landlige omgivelser og har derfor også adskillige dyr på rollelisten såsom heste, køer, grise og geder. Musicalen spiller indtil 7. juni 2015.

LÆS OGSÅ: ABBA genopstår aldrig

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden