Onsdag, 9. marts 2016 — af Juliane Olsen

Beatles-produceren George Martin er død

Paul McCartney, George Harrison, George Martin, Ringo Starr og John Lennon 
Paul McCartney, George Harrison, George Martin, Ringo Starr og John Lennon
Foto: AOP
Den legendariske Beatles-producer George Martin, også kendt som ”den femte Beatle”, er død i en alder af 90 år.
Den legendariske producer George Martin, der blev kendt som ”den femte Beatle”, er død i en alder af 90 år ifølge nydailynews.com. George Martin blev betragtet som en af de største producere nogensinde, og hans død har vakt genlyd i underholdningsbranchen. - Gud velsigne George Martin med fred og kærlighed. George vil blive savnet. Tak for al din kærlighed og venlighed, skriver Ringo Starr på Twitter. LÆS MERE: Paul McCartney skriver sange til animationsfilm

Sean Lennon sender kondolence

Den tidligere Beatles-trommeslager har desuden lagt et billede af produceren ud med et gammelt foto af firkløveret sammen med produceren. Sean Lennon, der er søn af afdøde John Lennon og hans hustru Yoko Ono, har også sendt sin kondolence på Instagram. - Hvil i fred George Martin. Jeg er så ked af det, at jeg mangler ord. Tænker på Judy og Giles og familien. Evig kærlighed, Sean.

Lydkvalitet var usædvanlig

Den ikoniske britiske producer skrev en pladekontrakt med The Beatles i 1962 på et tidspunkt, hvor mange pladeselskaber havde meldt pas. - Jeg kunne meget vel forstå, hvorfor andre havde sagt nej, men der var en udsædvanlig lydkvalitet, gav han efterfølgende som begrundelse i sin selvbiografi.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden