Torsdag, 24. juni 2021 - af Malan Joensen

Britney Spears taler ud: Jeg er traumatiseret

Britney Spears.
Britney Spears.
Foto: MEGA
Sangerinden Britney Spears tog for alvor bladet fra munden ved et retsmøde onsdag eftermiddag i Los Angeles.

Verdensstjernen Britney Spears, 39, talte onsdag eftermiddag lokal tid om sine mange frustrationer over det værgemål, hun er sat under, i et retsmøde i Los Angeles.

Et værgemål, sangerinden har været under siden 2008, hvor hun efter en periode med psykisk ustabilitet blev indlagt til psykiatrisk udredning.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Ifølge flere amerikanske medier læste Britney under retsmødet, som hun deltog i virtuelt, op fra et brev i omkring tyve minutter.

Her fortalte Britney blandt andet, at hun var traumatiseret og at hun angiveligt var blevet tvunget til at tage ny medicin og tage på sin store turné i 2018. 

Britney Spears erkendte, at hun tidligere har løjet og fortalt hele verden, at hun er glad og ok. Men at det skulle forholde sig sådan, benægter hun nu. 

- Hvis jeg sagde det nok gange (at hun var lykkelig, red.), så ville jeg måske blive lykkelig. Jeg er i chok. Jeg er traumatiseret, fortalte hun blandt andet

Britney sagde også, at hun ikke vidste, hun kunne ansøge om at få værgemålet stoppet, og at hun tidligere havde fået at vide, at hun skulle igennem endnu en evaluering for at kunne det.

- Jeg er bange for mennesker. Jeg stoler ikke på mennesker efter det, jeg har været igennem, forklarede hun om tanken om at se en anden psykiater.    - Det er ikke ok at tvinge mig til at gøre noget, jeg ikke vil. Jeg mener helt oprigtigt, at dette værgemål er for groft. Jeg føler ikke, jeg kan leve et godt liv, tilføjede hun.     

Far styrer formuen

  Oprindeligt var Britney Spears' far Jamie Spears værge for både hendes personlige og økonomiske forhold, men siden 2019 har en Jodi Montgomery taget sig af det personlige værgemål, mens Jamie, sammen med en advokat, fortsat styrer den forretningsmæssige og økonomiske del.   Britney Spears' formue anslås ifølge CNN til at være på 60 millioner dollars, svarende til omtrent 373 millioner kroner.   
 

Ifølge dommer Brenda Penny skal Britney Spears' klager tages alvorligt, men juridisk er der ikke meget at komme efter, før Britney Spears underskriver en formel ansøgning om at få værgemålet annulleret.

Ved retsmødet sagde Britney Spears dog, at hun gerne vil ansøge om det, men at det skal ske uden den betingelse, at hun skal gennem en helbredsundersøgelse først.   

Savner datteren

Advokaten for Lynne Spears, der er Britneys mor, sagde ved retsmødet, at moderen gerne ser at der bliver taget hånd om klagerne så hurtigt som muligt.

Efter at have bedt om en pause i retsmødet kunne Jamie Spears' advokat meddele, at hans klients svar på Britneys udtalelse var, at han er "ked af at høre, hun lider og er i så meget smerte" og at han "savner sin datter rigtig meget". 

Der er fastsat endnu et retsmøde i sagen den 14. juli. 

Kilder: Hollywood Reporter og CNN

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden