7. mar. 2016
Af af Luise Marie Bekker

Bruce Springsteen dansede med 91-årig fan på scenen

Bruce Springsteen
Bruce Springsteen
Foto: AOP
Bruce Springsteen tog en svingom med en dedikeret fan forleden. Til sommer kan det blive din tur.

Kunne du tænke dig en svingom med Bruce Springsteen?

Den drøm er måske nemmere at få opfyldt, end du troede.

Forleden gav The Boss koncert i Minnesota, hvor han bød 91-årige Jeanne Heintz op til dans under sangen Dancing in the Dark. De to tog en quick-step på scenen, hvorefter Springsteen gav bedstemoderen et kærligt kram og et kindkys, skriver Huffington Post.

Den 66-årige legendariske musiker har nok bemærket Jeanne Heintz før, for hun har været til over 100 af hans shows! Og faktisk er det ikke første gang, hun er med på scenen. Bruce Springsteen dansede også med hende i 2009.

Hendes datter bemærkede, at denne kunne være den sidste koncert, hun fik lov at opleve, så det var noget ganske særligt, at hun blev budt op til dans af sit idol.

Se den rørende video - klik her

Bruce Springsteen giver koncert i Danmark

En heldig fan eller to kunne også få chancen for at blive budt op til dans af The Boss i Danmark.

Bruce Springsteen & The E Street Band giver nemlig hele to koncerter i Danmark i år. Først i Parken i København 22. juni og dernæst i Casa Arena i Horsens 20. juli.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Billetterne til den første koncert blev revet væk så hurtigt, at "Born in the USA"-sangeren besluttede sig for at planlægge en ekstrakoncert i det jyske.

Hvis du er fan og har købt billet til en af koncerterne, bliver du måske inviteret på scenen som Jeanne Heintz - men mon ikke det kræver mere end ualmindelig vedholdenhed at få den invitation to gange, som senioren har formået.

LÆS MERE: Bruce Springsteen lever sundt

Læs mere om: