14. aug. 2014
Af Hanne Rask

Celine Dion aflyser på ubestemt tid

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/aopd-108862.jpg
Foto: AOP
Sangerinden Celine Dions mand er syg og får nu al hendes opmærksomhed. Derfor aflyser hun alle koncerter.

Forleden var historien, at Celine Dion aflyste sine koncerter på grund af betændelse på stemmebåndene, men nu hvor den canadiske sangerinde så småt skulle have været tilbage på scenen igen, aflyser hun endnu engang –og denne gang på ubestemt tid.

Sagen er nu den, at sangerindens 26 år ældre mand, René Angelil, døjer med helbredet. Og det er vigtigere end alt andet.

- Jeg ønsker at bruge al min styrke og energi på min mand. Det er vigtigt for mig at dedikere min tid til min mand og vores børn, udtaler Celine Dion, der samtidig undskylder overfor sine fans, og takker dem for deres kærlighed og støtte. Det skriver Hello Magazine.

Celine Dion var bare 19 år, da hun mødte den 45-årige René Angelil, som indtil for nyligt har været hendes manager. Parret har sammen tre drenge, 13-årige René-Charles og tvillingerne Nelson og Eddy på fire år.

Den nu 72-årige René Angelil fik konstateret kræft i 1999, og sidste år fik han fjernet en kræft-tumor i halsen, og Celine Dion har gjort, hvad hun kunne for at få sin mand tilbage på benene.

Hun lægger ikke skjul på, det har været krævende.

- Vi bruger en masse kvalitetstid med familien. Vi føler os meget heldige over, at han har været i stand til at få den bedst mulige pleje, og vi takker hver dag Gud for at hjælpe os igennem denne prøvelse, udtaler sangerinden.

Læs mere om: