Torsdag, 25. juli 2013 — af Karina Didriksen

Celine Dion afslører: Ægteskabet har været hårdt

René Angélil og Celine Dion.
René Angélil og Celine Dion.
Foto: AOP
Sangerinden giftede sig med René Angélil for 18 år siden, og selv om hun i dag føler sig lykkelig, har forholdet ikke været uden problemer.

Hun var 12, og han var 38, da de mødtes for første gang, og Céline Dion og hendes manager René Angélil har nærmest været sammen lige siden.

På trods af den store aldersforskel giftede de sig i 1994, og siden da er familien blevet udvidet med sønnen René-Charles, 12, og tvillingerne Eddy og Nelson på knap tre år.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret ser lykkelige ud, når de optræder på den røde løber sammen, men den 45-årige sangerinde indrømmer, at der ikke altid har været lutter idyl i ægteskabet.

- René og jeg har haft nogle hårde tider. Det har ikke altid været let, og der har været spændinger imellem os. Det er aldrig nemt at være mand og kone, og det gør det bestemt ikke bedre, at vi også arbejder sammen og skal håndtere det ekstra pres med shows, koncerter, rejser og turnéer, fortæller Celine Dion ifølge kendis-bloggeren Perez Hilton.

Sangerinden søgte gode ægteskabsråd hos en veninde og lærte, hvor vigtigt det er, at hun og René husker at snakke sammen.

- Det ændrede den måde, vi så på hinanden. Vi griner. Vi joker. Vi driller hinanden. Vi vil have, at væres ægteskab skal vare for evigt, og hvis man taler sammen om problemerne, så føles det som om, man stadig er på bryllupsrejse – kommunikation er hemmeligheden bag et lykkeligt ægteskab, forklarer hun.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden