Céline Dions mand opereret for kræft

Céline Dion og René Angélil.

Céline Dion og René Angélil.

Foto: AOP

Sangerindens ægtemand René Angélil har fået fjernet en kræftknude i halsen.

Tirsdag, 4. marts 2014 - af Karina Didriksen

Celine Dions 27 år ældre mand, René Angélil, er ved at komme sig oven på en operation, hvor han fik fjernet en kræftknude i halsen.

Operationen fandt sted den 23. december, og den 45-årige sangerinde kunne ånde lettet op, da hun fik at vide, at hendes mands indgreb var gået godt.

Nu er Celine Dion så kommet med en officiel udtalelse om sin ægtemand og managers helbred.

- Jeg vil ikke have, at René skal stresse over arbejdsopgaver. Jeg vil have, at han skal fokusere på at blive 100 procent rask. Jeg har lavet mine koncerter på The Colosseum i Las Vegas, og alt er under kontrol, fortæller sangerinden ifølge Daily Mail i en pressemeddelelse.

Takker gud hver dag

- Vi føler os meget taknemmelige over, at vi har fået den bedst mulige behandling, og vi takker gud hver dag for at hjælpe os igennem denne situation, tilføjer Celiné Dion i meddelelsen.

Det er ikke første gang, at 72-årige René Angélil måtte på operationsbordet. I 1999 fik han også konstateret kræft i halsen, og dengang satte Celiné Dion sin sangkarriere på pause.

Parret mødtes, da sangerinden var 12 år, men de fandt først sammen syv år senere. De blev gift i 1994 og er forældre til René-Charles på 13 og tvillingerne Eddy og Nelson på 3.