16. feb. 2016
Af Maria Rode Olsen

David Bowie hyldet til Grammy-uddeling

Lady Gaga & David Bowie
Lady Gaga og David Bowie.
Foto: AOP
Den afdøde sanger David Bowie blev hyldet til dette års Grammy-uddeling i Los Angeles.

Verden var chokeret, da nyheden om David Bowies død spredte sig sidste måned.

Den populære musiker var lige fyldt 69 år, da han mistede livet til kræft.

Mandag nat, 15. februar, blev han hyldet af nutidens største musikstjerner, da årets Grammy-priser blev uddelt i Los Angeles.

Et syv minutter langt medley af alle hans største hits blev fremført af Lady Gaga, der selv er kæmpe stor fan af den afdøde musiker.

Får du BILLED-BLADETs nye nyhedsbrev? Klik her og meld dig til!

Ankom som Ziggy Stardust

Lady Gaga, der ligesom David Bowie også er kendt for sine farvestrålende og ekstravagante påklædning, ankom til showet i kjole og make-up stærkt inspireret af David Bowies alias; Ziggy Stardust.

Orange hår, blå øjenskygge, en blå kjole med sølv detaljer og tårnhøje, røde stilletter fik alles tanker ledt tilbage på David Bowies unge dage.

Senere på aftenen skiftede Lady Gaga tøj, så hun kunne hylde sin helt på den store scene.

Lady Gaga
Lady Gaga.
Foto: AOP

Humørfyldt hyldest

Med tøjskift og en masse specialeffekt blev Lady Gaga for en kort stund næsten forvandlet til David Bowie, da hun sang en lang medley af nogle af hans største hits som "Space Oddity", "Changes", "Ziggy Stardust", "Fame" og "Heroes".

Og man var ikke i tvivl om, at Lady Gaga og hele salen nød den flotte hyldest, hvor der blev sunget med og festet til de gode sange, hvor der ikke var meget begravelsesstemning at finde.

Med på scenen var også Nile Rodgers, der producerede Bowies "Let's Dance" og "Black Tie White Noise". Det skriver rollingstone.com.

Læs mere om: