Torsdag, 25. juli 2013 — af Karina Didriksen

Debbie Rowe om Michael Jackson: Han skjulte misbruget

Paris Jackson og Debbie Rowe.
Paris Jackson og Debbie Rowe.
Foto: AOP
Popkongens ekskone vil i næste uge vidne i en retssag om, at den afdøde sanger var dybt afhængig af piller i flere årtier.

Jackson-familien har i tre måneder kørt en retssag mod koncertgiganten AEG Live, da de mener, at de er ansvarlige for at have hyret livlægen Conrad Murray, der er fængslet for uagtsomt manddrab på Michael Jackson.

Flere familiemedlemmer har allerede vidnet i sagen, og i næste uge kommer turen til den afdøde popkonges ekskone, Debbie Rowe – men hendes udsagn vil svække Jackson-sagen.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun påstår nemlig, ligesom den anklagede AEG Live, at Michael Jackson havde misbrugsproblemer lang tid før, han indgik en aftale med firmaet.

I næste uge vil Debbie Rowe ifølge TMZ.com give sit udsagn i retten, og det lyder blandt andet på, at sangeren var dybt afhængig af piller i 80’erne og 90’erne, men gjorde alt for at holde det hemmeligt.

Hun vidste ikke selv, hvor slemt det var, men har angiveligt senere fundet ud af, at sangstjernen undergik diverse kosmetiske operationer bare for at blive høj og falde i søvn på operationsbordet.

Michael Jackson og Debbie Rowe var gift fra 1996-99, og da ægteskabet gik i opløsning, fik sangeren forældremyndigheden over deres to børn, Prince og Paris.

Den 25. juni 2009 døde Michael Jackson 50 år gammel af et hjertestop i sit hjem i nær Los Angeles.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden