Derfor sover Dolly Parton altid med make-up

Dolly Parton

Dolly Parton

Foto: AOP
Læs her hvorfor countrysangerinden ikke viser sig uden et sminket ansigt.

Man skal altid være kamara-klar, mener sangerinden Dolly Parton, og ikke mindst, når man, som hun gør, opholder sig meget i Californien, hvor faren for et jordskælv rammer, er stor.

-Tænk hvis jeg midt om natten var nødt til at løbe ud i gaderne på grund af jordskælv. Der ville være kamaraer overalt, og jeg ville jo simpelthen være nødt til at se godt ud, forklarer Dolly Parton til bladet Female First.

Hendes mand gennem 48 år, Carl Thomas Dean, kan altså glæde sig over, at have en hustru, der ser evigt godt ud. Også om natten. Hun svinger pudderkvasten og beholder mascaren på hver aften, inden hun går i seng, for at være kamara-klar så fremt det skulle blive nødvendigt pludselig at storme ud af døren. Det eneste der måske i en snæver vending kunne få hende til at tage samme tur –ud ad døren- uden make-up, var hvis hendes elskede skulle få et hjerteanfald.

Til talkshow-vært Wendy Williams har hun sagt: -Det eneste der måske kunne få mig til at gå udenfor uden make-up og uden at have ordnet håret, var hvis min mand fik hjerteproblemer, men jeg skulle virkelig overveje det, siger Dolly Parton, der dog næppe kommer i den situation. Simpelthen fordi hun vælger at være forberedt på enhver situation og derfor beholder sminken på døgnet rundt.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden