21. mar. 2020
Af Laura Dalgård Hansen

Dolly Parton begræder tabet af nær ven: Mit hjerte er knust

Dolly Parton
Dolly Parton
Foto: Mega
Dolly Parton er blandt de mange, der stod op til nyheden om, at hendes gode ven og kollega, Kenny Rogers, er gået bort.

Lørdag morgen stod mange op til nyheden om, at den amerikanske countrysanger Kenny Rogers fredag var gået bort i en alder af 81 år.

Han har haft en imponerende karriere gennem mange årtier, og blandt karrierens højdepunkter er sangen ”Islands In The Streams”, som han hittede med sammen med Dolly Parton i 1983.

Dolly Parton: Jeg vil altid elske dig

Dolly Parton hørte også den triste nyhed om hans død her til morgen, og på Facebook begræder den 74-årige countrysangerinde tabet af sin gode ven og kollega.

”Man ved aldrig, hvor meget man elsker nogen, før de er væk. Jeg har haft så mange vidunderlige år og vidunderlige stunder med min ven Kenny, og udover al musikken og successen elskede jeg ham som en vidunderlig mand og en sand ven. Nu er du i sikkerhed hos Gud, og du skal bare vide, at jeg altid vil elske dig, Dolly,” skriver countrysangerinden i det rørende opslag på Facebook, hvor hun også har delt en video af sig selv.

Dolly Parton: Jeg kunne ikke tro det

Her sætter hun flere ord på sit store tab.

Jeg kunne ikke tro det, da jeg i morges tændte for tv’et for at tjekke, hvad der var sket med udviklingen af corona, da de sagde, at min ven og sangpartner, Kenny Rogers, var gået bort.

Jeg ved, vi alle ved, han er et bedre sted, end vi er i dag. Jeg er ret sikker på, han vil tale med gud i dag, hvis han ikke allerede har gjort det. Han vil bede ham sprede noget lys hernede i denne mørke tid. Jeg elskede Kenny af hele mit hjerte. Mit hjerte er knust.”

”Jeg tror, jeg kan tale for alle hans familie, venner og fans, når jeg siger, jeg vil altid elske dig”, lyder det blandt andet fra Dolly Parton, der i videoen bliver meget berørt, da hun viser et gammelt billede, som hun har fundet frem af hende og Kenny Rogers sammen.

Kenny Rogers efterlader sig hustruen Wanda Miller og fem børn.

https://imgix.billedbladet.dk/megaetbdkeanec003_138998.jpg
Foto: Mega

Kenny Rogers og Dolly Parton fotograferet sammen i 1984.

Læs mere om: