Dolly Parton: Min makeup har skjult tristheden

Dolly Parton.

Dolly Parton.

Foto: AOP
Bag den glade facade har countrysangerinden gennem årene gemt på en depression og et følsomt indre.

Dolly Parton er kendt for sine blonde lokker, sin store barm og sit smilende ydre, men bag det ikoniske udseende har den 68-årige countrystjerne gemt på en masse tristhed gennem sin 50-årige karriere.  

- Jeg går med makeup, og den bliver lidt tykkere år for år. Folk siger, at jeg ser glad ud - og jeg siger, at det skyldes botox, fortæller Dolly Parton i et interview med Mirror.

Det tykke lag af makeup dækker over de problemer, hun har haft.

- I min familie har vi en tendens til depressioner på begge sider, så jeg er nødt til at være påpasselig, fortæller sangerinden og tilføjer:

- Folk siger altid til mig, at jeg altid er glad. Men ingen er glade hele tiden. Jeg er en følsom person og tager alting meget nært. Engang imellem føler jeg mig bare knust og melankolsk. Der er dage, hvor du bare ikke har lyst til at stå op.

Kunne ikke få børn

For over 30 år siden kæmpede Dolly Parton med overvægt og en sløv karriere, og hun var knust over, at hun ikke kunne få børn, efter hun havde fået fjernet sin livmoder.

I dag er hun dog lykkelig sammen med sin mand Carl Dean, som hun har været gift med siden 1966 – men som ikke har lyst til at være en del af sin hustrus kendisliv.

- Han en er hjemmeperson, som ikke kan lide at vise sig offentligt. Vi bor på en gård, og han har det bedst med at slå græsset og male laden, fortæller sangerinden til Mirror.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden