Torsdag, 11. april 2013 - af af Emilie Dahm

Duran Duran-stjerne elsker dansk TV

John Taylor
John Taylor
Foto: AOP
Duran Duran-bassisten John Taylor elsker danske tv-serier og har både ”Broen” og ”Borgen” på dvd-hylden i sit hjem i L.A.

Det er ikke kun i England, at de danske dramaserier som Borgen og Forbrydelsen har fået en fanskare. Også bassisten i Duran Duran, John Taylor, er vild med de danske serier, siger han i et interview med FEMINA.

Da FEMINAs journalist besøger John Taylor i sit hjem i Los Angeles bliver han ekstra begejstret over, at hun skriver for et dansk magasin.

- Jeg elsker ”Broen” og ”Borgen”! Se her, udbryder John Taylor entusiastisk og rejser sig for at hente dvd’erne som bevis.

”Jeg var sexafhængig”, indrømmer John Taylor om de vilde 80’ere. Læs på femina.dk, hvorfor han i dag takker kvinderne i sit liv for, at han overlevede.

Et intelligent syn på kvinder

John Taylor mener, at vi lever i kvindernes tid nu. Vi lever i en feminin tidsalder. Det er han slet ikke kritisk overfor. Han kan lide, at kvinder kan gøre, hvad mænd kan. Være i militæret, lede store selskaber. Han mener at portene er åbnet nu, omsider, hele vejen. Det er bare at køre på. Måske den næste præsident i USA bliver kvinde.

Eks-fotomodellen Renée Toft Simonsen skriver hver uge klummer for FEMINA. Se et eksempel her!

Men han ser heller ikke udviklingen som uproblematisk. Og her vender Taylor tilbage til sin danske favoritserie ”Borgen”.

- Vi mænd må omskrive måden vi forholder os til kvinder og børn. I ”Borgen” bliver den kvindelige hovedperson statsminister. Hun har en lykkelig familie, men se den effekt den nye stilling har på ægteskabet! Ægtemandens ego kan ikke takle, at hun bliver den travle af de to. Serien har en meget intelligent syn på det hele, siger John Taylor til FEMINA.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden