Torsdag, 2. marts 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Ed Sheeran løfter sløret for nyt album: Tragiske omstændigheder fik stor betydning

Ed Sheeran
Ed Sheeran.
Foto: Hannah Mckay/AP/Ritzau Scanpix
Den 5. maj er der nyt album fra den britiske superstjerne Ed Sheeran, og albummet bærer præg af dybt personlige tekster.

Når den rødhårede musikcharmør Ed Sherran udgiver ny musik, er der næsten garanti for solide pophits, og sjælefulde ballader.

Det gør sig formentlig også gældende, når popstjernen udsender sit nye album den 5. maj.

Men der er også helt andre begivenheder, der har dannet vejen for de nye sange. Det skriver det britiske medie People.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I en pressemeddelelse har den 32-årige sanger nemlig åbnet op for, hvad albummet – han har arbejdet på i godt et årti - blandt andet kommer til at handle om. Og det er ikke for sarte sjæle.

For på blot en måned ændrede han vejen for albummet. Det han troede, det skulle handle om, skulle det slet ikke handle om. Hans liv tog nemlig en uventet og voldsom drejning – og det samme gjorde det kommende album.

- På godt en måned fik min gravide hustru at vide, at hun havde en tumor, og der var ingen mulighed for behandling før hun havde født, siger han, og fortæller desuden, at hans bedste ven, Jamal, i samme periode pludselig døde af en overdosis, og så blev han beskyldt for plagiat, og måtte en tur i retten.

– Jeg følte, at jeg druknede, hovedet under overfladen, kiggede op, men var ikke i stand til at bryde igennem efter luft, fortæller sangeren i en pressemeddelelse om den mørke tid, der altså kommer til at præge det nye album, som udkommer den 5. maj.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden