13. maj. 2015
Af Lene Skriver Bak

Elton John vil lave ny Billy Elliot-film

Elton John og hans mand, David Furnish.
Elton John og hans mand, David Furnish.
All Over Press
Musicalen ”Billy Elliot” har netop haft 10-års jubilæum, og manden bag sangene, sir Elton John, går med planer om at lave en ny filmversion.

Elton John har sammen med Lee Hall skrevet musicalen ”Billy Elliot”, og da sir Elton deltog ved forestillingens 10-års jubilæumsshow udtrykte han lyst til at lave en ny filmversion af historien.

Historien er nemlig filmatiseret en gang, i 2000, hvor Jamie Bell spillede hovedrollen, og filmen sikrede sig en Oscar-nominering. Det var dog uden sange af Elton John.

LÆS MERE: Elton John døden nær af blindtarmsbetændelse

Elton John har nye sange klar

Efter jubilæumsforestillingen, som fandt sted torsdag aften på Victoria Palace Theatre i London, fortalte Elton John til den engelske TV-station BBC, at han synes, en ny film kunne være alle tiders.

- Det ville være dejligt at lave en filmversion. Der er andre sange, som vi var nødt til at udelade i musicalen, som kunne være fantastiske i filmen, sagde Elton John.

Sceneversionen af "Billy Elliot" har spillet verden over, også i Danmark, hvor Det Ny Teater har haft forestillingen på denne sæsons program.

Læs mere om: