28. dec. 2021
Af Luise Marie Bekker

Elton Johns private kærlighed

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/elton_stor_beskaaret.jpg
Foto: MEGA
Elton John var iblandt de første i Storbritannien, der fik registreret partnerskab med sin mand.

I 1993 indledte Elton John et forhold til David Furnish, en tidligere reklamechef og nu filmskaber fra Toronto.

Den 21. december 2005 - den dag, hvor civilt partnerskab blev en realitet i Storbritannien - var John og Furnish blandt de første par, der dannede et civilt partnerskab.

Efter at ægteskab af samme køn blev lovligt i landet i marts 2014, giftede John og Furnish sig i Windsor, Berkshire, på niårsdagen for deres civile partnerskab.

https://imgix.billedbladet.dk/elton_lille_beskaaret.jpg
Elton John modtog med David ved sin side den prestigefyldte Order of Companions of Honour fra prins Charles d. 10. november i år.
Foto: MEGA

- Der er en verden til forskel på at kalde nogen din "partner" og at kalde dem din "husbond". "Partner" er et ord, der bør bruges om folk, du spiller tennis med, eller arbejder sammen med i erhvervslivet. Det kommer ikke i nærheden af ​​at beskrive den kærlighed, jeg har til David, og han til mig. Det gør "husbond" derimod, sagde John til The Independent.

Elton Johns sønner

Parret har to sønner.

Den ældste, Zachary Jackson Levon Furnish-John, blev født via en surrogat den 25. december 2010 i Californien.

Den yngste, Elijah Joseph Daniel Furnish-John, blev født den 11. januar 2013 via samme surrogat.

Elton John i forhold med kvinder

Inden Elton fik sin David, var han i seriøse forhold med kvinder.

I slutningen af ​​1960'erne blev John forlovet med sekretær Linda Woodrow, som er nævnt i sangen "Someone Saved My Life Tonight".

Han afsluttede forholdet to uger før deres påtænkte bryllup

I 2020 hjalp Elton John med at betale for Woodrows lægeudgifter, på trods af at han mistede kontakten med hende 50 år tidligere.

Levede en løgn

John giftede sig med den tyske indspilningsingeniør Renate Blauel den 14. februar 1984 i en ekstravagant bryllupsceremoni i Darling Point, New South Wales, Australien.

Blauel sagde, at hun forsøgte selvmord under deres bryllupsrejse i St-Tropez, efter at John fortalte hende, at han ønskede at afslutte foreningen.

Deres ægteskab endte med skilsmisse i 1988.

John udtalte senere, at hun var den flotteste kvinde, han nogensinde havde mødt, men det var ikke meningen, at de skulle være sammen.

Han levede i en løgn.

I 2020 sagsøgte Blauel John for at have skrevet om deres forhold i hans bog fra 2019 "Me: Elton John Official Autobiography", som hun hævdede brød vilkårene i deres skilsmisseaftale.

Læs mere om: