4. jul. 2016
Af Casper Nielsen

Grand Prix-sorg: Bobbysocks-sangerinde har mistet sin mand

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/torandreassenbegravelse-52.jpg
foto: AOP
Bobbysocks-sangerinden Elisabeth Andreassen, der sang ”La det swinge” i Melodi Grand Prix, er i sorg. "Bettan" har mistet sin mand Tor Andreassen, der også er far deres to døtre.
Elisbeth Andreassen, bedst kendt fra den norske Grand Prix-duo Bobbysocks, er i sorg. Den 58-årige norsk-svenske sangerinde, som ikke mindst er kendt for eurovision-vinderen fra 1985 ”La det swinge”, har netop begravet sin mand, Tor Andreassen. - Vi føler, hele Norge sørger med os. Der har været en tsunami af kærlighed, kram, besøg, blomster, mad og kondolencer, sagde Elisabeth Andreassen ved begravelsen følge norsk Se&Hør.

Vind drømmerejse – deltag gratis

https://imgix.billedbladet.dk/torandreassen-86.jpg
Foto: Norsk SE&HØR

Døtrene holdt rørende taler

Begravelsen i Ullern Kirke i Norge var stærkt følelsesladet , og både Elisabeth Andreassen og hendes to døtre Anna, 21, og Nora, 19, holdt rørende taler, og tog afsked med deres elskede ægtemand og far. Tor Andreassen døde tragisk af et pludseligt hjerteanfald. Blot 64 år gammel. Elisabeth Andreassen blev herhjemme kendt, da hun i 1985 sammen med Hanne Krogh dannede gruppen Bobbysocks, der vandt Norges første sejr i Eurovisionen med sangen "La det swinge". Hun har dog været med i Eurovisionen flere gange: Tre gange i duetter med Kikki Danielsson (1982), Hanne Krogh (1985) og Jan Werner Danielsen (1994). I 2001-2004 var hun med i supertrioen Kikki, Bettan & Lotta sammen med Kikki Danielsson og Lotta Engberg. LÆS MERE: Birthe Kjær sang "La det swinge"

Læs mere om: