17. maj. 2010
Af af Helle Skram de Fries

Hansi Hinterseer: Jeg skylder min kone alt

Hansi Hinterseer
Hansi Hinterseer
Foto: Hanne Juul/BILLED-BLADET
Schlagerkongen og storcharmøren, Hansi Hinterseer, har forlængst parkeret sit hjerte hos fruen Romana.

Østrigske Hansi Hinterseer er populær - ikke mindst hos det modsatte køn - og har allerede flere fanklubber i Danmark. At Hansi Hinterseer med sine 56 år er en flot mand er indiskutabelt, og i Tivoli sætter han fuld volumen på charmeknappen. Men Hansi Hinterseer har altså for længst fundet kvinden i sit liv, som han deler tilværelsen med hjemme i Kitzbühel.

- Vi har været gift i 26 år, og man er selvfølgelig ikke sammen så længe uden at have problemer. Vi har da også haft vores svære perioder, men generelt er vi lykkelige sammen. Min kone Romana er fra Italien og er en meget stolt kvinde. Hun har været og er en kæmpe støtte for mig i min karriere. Hun har passet hjem og børn, og uden hende kunne det slet ikke lade sig gøre, lyder det fra en nu alvorlig Hansi Hinterseer.

Den musikalske karriere for Hansi Hinterseer startede for 17 år siden hjemme i Kitzbühel. Før det var Hansi Hinterseer faktisk World Cup-vinder i slalom tilbage i 1973 ved vinter-OL i Innsbruck. Parret har to voksne døtre, der også er med til at gøre livet for Hansi Hinterseer lykkeligt.

- Jeg har et skønt liv. Jeg gør folk glade med mine sange, og det er fantastisk at stå på en scene og se alle de glade mennesker. Jeg bliver selv glad, når jeg møder et sødt smil og ked af det, når jeg møder mennesker, der er onde eller aggressive, smiler Hansi Hinterseer, der glæder sig til at optræde for sine danske fans.

Læs mere om: