Fredag, 30. december 2016 - af Casper Nielsen

Hør Beckham og Gordon Ramsays børn synge julesang

David Beckham, Victoria Beckham, Cruz Beckham, Romeo Beckham, Brooklyn Beckham

David Beckham, Victoria Beckham med deres tre sønner Romeo, Cruz og Brooklyn.

Foto: AOP
To af Storbritanniens mest berømte familier har tilbragt juledagene sammen. Deres børn dannede et fælles kor i stuen, hvor de mimer til Cruz Beckhams nye julesang, "If Every Day Was Christmas".

Den tidligere fodboldstjerne David Beckham og kokken Gordon Ramsays personlige venskab fik i juledagene skabt et større fælleskor.

De to celebre stjerners børn var nemlig også samlet omkring juletræet, og i en fælles video, som det britiske medie HELLO har lagt ud på deres hjemmeside, har de delt en hyggelig video på de sociale medier.

11-årige Cruz Beckhams første single

I videoen, som du kan se herunder, kan man opleve Gordon Ramseys børn – Megan, Holly og Jack – danse med Brooklyn, Romeo og Cruz Beckham, mens de morer sig med at mime med på julesangen.

HØR MERE: Victoria Beckhams søn går i mors fodspor

Sangen er den blot 11-årige Cruz Beckhams debut-single, og den hedder "If Every Day Was Christmas". Overskud fra salget går til velgørende formål.

Hele Cruz Beckhams julesang kan høres her.

På billedet øverst ses den lille sangstjerne sammen med sine berømte forældre, fodbold-ikonet David Beckham og ex-Spice Girl og designer Victoria Beckham, og sine to storebrødre.

     

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden