Søndag, 29. januar 2023 — af Josephine Sjelhøj

Husker du Michael Jacksons datter? Sådan ser hun ud i dag

Paris og Michael Jackson.
Paris og Michael Jackson. 
Foto: Ritzau Scanpix
Paris Jackson er i dag 24 år.

Som barn bar Paris Jackson og hendes to søskende, Prince og Blanket, ofte masker, da deres far, popikonet Michael Jackson, ønskede at bevare deres privatliv.

Men da Michael Jackson døde i 2009, blev børnenes ansigter for første gang vist frem, da de deltog i en offentlig mindehøjtidelighed for deres elskede far.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Verden kunne se med, da en blot 11-årig Paris Jackson holdt en kort, hjerteskærende tale til ære for sin far.

Sidenhen har hun været i mediernes søgelys, og hun har flere gange fortalt, hvordan hun har fået PTSD og depression efter at have været forfulgt af paparazzi gennem sine ungdomsår.

Gået i fars fodspor

I dag er Paris Jackson 24 år gammel, og bliver oftest kaldt ”PK”, som er en forkortelse af hendes fulde navn, Paris-Michael Katherine Jackson.

Stjernen har arbejdet som både model og skuespiller, men det er som musiker, at hun har fundet sin levevej.

Og de musikalske evner har hun bestemt ikke fra fremmede. Paris Jackson voksede op omringet af store kunstnere, der introducerede hende for musikken, men selv om sangeren ikke er bleg for at rose sin far, så understreger hun også, at hun gerne vil finde sin egen vej i branchen.

Instagram deler stjernen jævnligt videoer af sig selv, hvor hun deler sine sange, der flere gange har ligget på Spotifys hitlister.

Paris Jackson i 2023. 
Paris Jackson i 2023. 
Foto: Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden