29. nov. 2012
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Jennifer Lopez: Min mor er den mest magtfulde

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Foto: AOP
Popstjernen Jennifer Lopez fortæller i et nyt interview, at hun ser op til sin mor og bedstemor, som, hun mener, har lært hende alt om at være en stærk kvinde.

For at slå igennem som megastjerne er det nødvendigt, at man har et solidt fundament. Det ved 43-årige Jennifer Lopez, der er vokset op i slumkvarteret Bronx i New York, alt om. Selv om hun er født ind i en fattig indvandrerfamilie fra Puerto Rico, så har hun alligevel fået det bedste med i dåbsgave fra sine kvindelige slægtninge. Derfor har hun også et klart svar, da hun af canadisk ELLE bliver spurgt, hvem hun anser for de mest magtfulde kvinder i verden.

- Jeg bliver nødt til at sige de kvinder, som opdrog mig: Min mor og min bedstemor. De var meget magtfulde, meget stærke puertoricanske kvinder. Og de lærte mig alt, jeg ved om at arbejde hårdt, være ordentlig og at være en dame, siger hun.

Jennifer Lopez er selv blevet mor til tvillingerne Max og Emme, der er født i 2008 og har dyrket sin helt egen filosofi om, hvad hun vil give dem med videre i livet.

- Jeg håber, at jeg lærer dem om livet ved at sætte et eksempel. At du med hårdt arbejde kan opnå alt, at du skal være næstekærlig, at du bliver nødt til at behandle folk, som du vil have, at de skal behandle dig. Du kan sige ting til børn til, du er blå i ansigtet som: "Du må ikke drikke"! Men hvis du drikker hele dagen, så ender de sandsynligvis med at drikke. De vil tage ved lære af det. Jeg prøver bare at være en god mor og sætte et godt eksempel, siger hun.

Lesbisk TV-serie

Popstjernen er da også så stolt af sine to børn, at hun gladelig viser billede af dem på storskærm, når hun optræder. En hel naturlig del af at være Jennifer Lopez, ifølge hende selv.

- Når du laver din egen optræden, så kan du udtænke tingene nøjagtig, som du vil have dem. Ingen behøver at fortolke det for dig. Det var virkelig rart at være i stand til at gøre det. Jeg synes, at som kunstner, så ville jeg virkelig gerne vise alle forskellige dele og sider af, hvem jeg er: Hvem folk ser mig som, hvem jeg virkelig er, så mig som mor og så, hvor jeg er i mit liv i dag. Jeg føler, at den rejse er super-vigtig. Der er ingen måde, hvorpå jeg kan udelukke dem, forstår du? siger hun.

Jennifer Lopez' nyeste projekt er den kommende TV-serie kaldet "The Fosters" og handler om et lesbisk par. Projektet har vakt en del nysgerrighed, men popstjernen gemmer på de fleste hemmeligheder lidt endnu.

- Det er om et par, som opfostrer børn. Folk gør et stort nummer ud af det på grund af indholdet. Men det er bare et pilotprojekt lige nu. Vi ved ikke, hvor det er på vej hen, siger hun.

Ud over TV-serien "The Fosters" er Jennifer Lopez lige nu aktuel med sin "Dance Again"-verdensturne.

Læs mere om: