Jerry Hall forsvarer Mick Jagger

Foto: AOP
Selvom de for længst er skilt bakker Jerry Hall sin eksmand op og støtter hans ret til at date efter hans kæreste for nylig døde.

I et interview i Good Housekeeper Magazine går Jerry Hall på barrikaderne og forsvarer sin eksmand, Rolling Stones forsangeren Mick Jagger.

Et foto, hvor Mick Jagger, kun seks uger efter kæresten L'Wren Scott's selvmord, viser ham i selskab med danseren Melanie Hamrick på 27, på en hotelbalkon i Schweiz.

Det har skabt vrede hos L'Wren Scott's søster, Jan Shane, der beklager sig over Mick Jaggers opførsel.

Hun finder det tilsyneladende forargeligt, at rocksangeren så hurtigt efter L'Wren Scott's, som han dannede par med i 13 år, ses med en anden kvinde.

I interviewet siger 58-årige Jerry Hall om Mick Jagger:

- Han er single og kan gøre, hvad han vil.

Mick Jagger har syv børn med fire forskellige koner, og hele den store regnbuefamilie samledes om rocksangeren efter ulykken.

- Det er meget traumatisk. En forfærdelig ting. Selvmod - du finder aldrig ud af det. Men vi har det alle sammen rigtig godt sammen. Det var et chok for hele familien, Mick var ødelagt. Selvfølgelig er det udfordrende. Vi plejede at være gift, og der er børn med fire forskellige møde, men vi elsker alle sammen hinanden, fortæller Jerry Hall i interviewet.

Jerry Hall, der i dag dater akademikeren Armand Leroi, giftede sig i 1990 med Mick Jagger, men parret gik fra hinanden ni år senere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden