Johnny Logan færdig med MGP

Johnny Logan
Johnny Logan
Foto: Niels S. Andersen/ AOP
Johnny Logan har lovet sine tre sønner aldrig mere at stille op i MGP.

”Mr. Eurovision” – alias Johnny Logan – har lovet sine tre voksne sønner, at han aldrig mere vil stille op til en MGP-konkurrence. Og det løfte har han tænkt sig at holde. Han vil gerne optræde ved de store MGP-shows, som han f.eks. gjorde ved det danske MGP i Herning i foråret. Men selve konkurrencen holder han sig langt væk fra.

- Mine tre sønner fik mig for et par år siden til at love, at jeg aldrig mere ville stille op til Eurovision Song Contest. De ved hvor ked af det, jeg bliver, når der bliver skrevet forkerte og hånlige ting om mig. Og det vil de gerne skåne mig for, fortæller Johnny Logan, der som bekendt har vundet det internationale MGP tre gange før.

Johnny Logan er der ud over aktuel igen i dag med et nyt album. Titlen er ”The Irish Connection 2”, og den indeholder, ligesom ”The Irish Connection”, der udkom for et par år siden, hyggelig irsk musik. Nogle af sangene er Johnny Logans genfortolkning af nye og gamle irske klassikere, mens andre er nye sange som Johnny Logan selv har komponeret med stor succes.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden