9. jul. 2017
Af af Helle Skram de Fries

Johnny Logan glæder sine danske fans i Mariehaven

Johnny Logan.
Johnny Logan.
Foto: Krestine Havemann
Grand Prix-legenden Johnny Logan har et stort, trofast publikum i Danmark, og 9. juli kunne de opleve ham i Mariehaven.

- Det er fjerde gang, jeg spiller her, og jeg elsker at spille i Danmark, fortalte Johnny Logan, da BILLED-BLADET mødte ham til ”Sommersang i Mariehaven” i Ansager i Vestjylland.

Her har musikeren Helge Engelbrecht skabt et helt unikt musiksted. Publikum strømmer til fra hele landet, når der er koncerter med forskellige kunstnere.

Søndag d. 9. juli var Johnny Logan en af de mange optrædende på en dag, der bød på underholdning helt frem til klokken 20 om aftenen.

Johnny Logan er stadig den eneste, der har vundet det europæiske Melodi Grand Prix tre gange – i 1980 med ”What's another year”, i 1987 med ”Hold me now” og igen i 1982 med ”Why me”.

Trofaste danske Johnny Logan-fans

Og han er stadig meget populær på danske scener.

https://imgix.billedbladet.dk/logan450.jpg
Foto: Krestine Havemann

- Danske fans er meget loyale, og jeg elsker at spille for dem.

Johnny Logan er ofte i Danmark, men spiller også i andre lande – og, naturligvis, også hjemme i Irland.

- Jeg elsker musik og har spillet i bands, siden jeg var 16. Jeg elsker at komme ud at spille, og det bedste er, når jeg kan mærke, at jeg rører folk.

Stemningen i Mariehaven er altid fantastisk, og søndag d. 9. juli var selv vejret perfekt til stor glæde for de cirka 1.000 publikummer, der havde fundet vej til Ansager.

Johnny Logan elsker naturligvis også sin familie, der består af fruen Ailis samt de tre sønner: Adam 38, Fionn 32 og Jack på 24.

Sangen ”Why me” har Johnny Logan faktisk skrevet til sin kone.

I respekt for, at hun har holdt ham ud i 41 år.

Læs mere om: