12. dec. 2015
Af af Luise Marie Bekker

Johnny Logan og Birthe Kjær sammen til årets første popbrag - Dansktop Prisen

Johnny Logan
Johnny Logan
Foto: AOP
Når Boxen i Herning åbner dørene til Dansktop Prisen 2016 bliver det med nogle af de største stjerner. Johnny Logan lægger vejen forbi Danmark, og Birthe Kjær maler byen rød.

Irlands Mister-big-time-Grand-Prix-vinder, Johnny Logan, elsker Danmark.

- Danmark har en stor aktie i, at jeg stadig optræder, afslørede den 61-årige sanger i Familie Journals ”Alt om Dansktop”-magasin allerede i fjor.

Faktisk har han fortalt, at Danmark er som hans andet hjem.

Derfor tog det ham ikke lang tid at sige ja til at være ”special guest” i den store Dansktop Prisfest 23. januar i Boxen i Herning.

Nye talenter kåres ved Dansktop Prisen

Med Dansktop Prisen bliver alle vores elskede Dansktop-kunstnere hyldet, og helt nye, lovende talenter kåres.

Ole Stephensen og chefredaktør for Familie Journal Anette Kokholm vil styre slagets gang i det store finaleshow, hvor der er optræden både af finalisterne fra DK4-talentkonkurrencerne og en række af de mest populære dansktopstjerner – samt et par udenlandske overraskelser. Showet bliver vist på DK4 allerede 24. januar.

På scenen til det første og største popbrag i 2016 finder du ud over Johnny Logan også hitmagere som Birthe Kjær & Feel Good Band, Keld & Hilda, Klaus & Servants, Fede Finn & Funny Boyz, Dario Campeotto, Dorthe Kollo, Bjørn Tidmand, Richard Ragnvald, Kirsten Siggaard og Jørgen de Mylius.

Og du kan stadig nå at få billetter! Så har du lyst til at feste med Johnny Logan og male byen rød med Birthe Kjær, eller mangler du en julegave til en, der kunne, så klik her.

Læs mere om: