Mandag, 2. august 2021 - af Niels Burgos

Johnny Reimar afslører: Verdensstjerne ville stjæle min Annie

Johnny Reimar og fruen Annie
Johnny Reimar og fruen Annie
Foto: Gregers Overvad
Men Annie valgte sin Johnny. Og nu har de holdt sammen i 55 år.
78-årige Johnny Reimars lange karriere som aktiv musiker har betydet mange aftener hjemmefra – og  igennem 55 år har hans livs Annie trofast stået ved Johnnys side. Men i et interview med Ekstra Bladet fortæller Reimar, at der også i tidens løb har været andre mænd ude efter Annie.   
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.
   

Øjnene på stilke

Johnny fik øje på Annie ved et modeshow i Esbjerg i 1966 – og den smukke topmodel fik mange mænds øjne til at stå på stilke. Deriblandt verdensstjernen Tom Jones, der var i Danmark for at give koncert og reklamere for en ny plade. Johnny Reimar var arrangør af begivenheden – og han havde taget Annie med og anbragt hende i baren, mens han selv arbejdede. Der gik ikke længe, før Tom Jones’ manager inviterede den smukke danske pige over til Tom Jones’ bord. Hun takkede nej. Senere forsøgte manageren sig igen – og sagde, at Tom Jones også gerne ville se hende til en middag på hotellet.   
   

To gange nej

- Igen blev det et nej. Hun var forlovet med arrangøren. Så han gik hurtigt, fortæller Johnny Reimar til Ekstra Bladet. Nok var Tom Jones en feteret verdensstjerne, men Annie havde sin Johnny. Det har hun stadig.  
Tom Jones
Foto: Mega
 

   

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden