Torsdag, 13. september 2012 — af af Louise Møller

Lene Nystrøm Rasted - en rejse i frisurer

Lene Nystrøm frisurer
Lene Nystrøm Rasted er en forandringsvillig dame, og det giver sig især udtryk i hendes utallige frisurer.
Foto: AOP
Det er velkendt at kendisser ofte skifter frisurer, men ingen varierer deres look så ofte som sangerinden Lene Nystrøm.

Lene Nystrøm, frontfigur i Aqua og aktuel som "VOICE"-dommer er et modeikon med mange ansigter. Frisuren er en del af stilen, som er blevet varieret et hav af gange, og udviklingen er gået fra den søde Barbiegirl til punk og rock.

Aqua-pigen fornøjer sig med at skifte stil, udseende og at finde på nye detaljer. Frisuren har hun ændret et utal af gange afhængig af anledning, lyst og ikke mindst humør, og heller ikke kroppen er blevet forbigået. Der er pyntet på brysterne med silikone, mens læberne har fået saltvand, for ikke at tale om Lenes intim-piercinger, som hun dog som oftest holder for sig selv ..!

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hun har tidligere sagt, at hun gerne lægger sig under kniven igen, hvis hun synes, det skulle blive nødvendigt. Da hun for nogle år siden fik silikone i brysterne, var det dog ikke fordi, hun var utilfreds med sin krop, det var blot et ønske om at fremstå mere feminin. Og det gør hun så - tilsat sin rå, bløde, rockede, søde, punkede eller bare hverdagsagtige stil.

Lene er aktuel som dommer i "VOICE - Danmarks største stemme", som skydes i gang lørdag den 15. september. Hendes tre meddommere er Sharin Foo, L.O.C. og Xander.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden