7. dec. 2017
Af af Juliane Olsen og Niels Burgos

Mester-violinisten André Rieu: Sådan fejrer jeg jul

André Rieu
André Rieu
Foto: All Over
Der bliver for alvor julestemning hjemme på den populære musikers store slot.
Fredag den 8. december kan vi for alvor komme i før-julestemning, når TV 2 Charlie kl. 20.40 byder på et gensyn med violinvirtuosen André Rieu i hans store julekoncert fra London. Her spiller mesteren med sit store Johan Strauss-orkester alle julens dejlige sange - og til BILLED-BLADET røber André Rieu, hvordan han selv skal fejre jul.
Når det store orkesters lange tur-bus er stillet i garagen, og julefreden sænker sig over André Reius gamle slot fra 1452 i Maastricht i Holland, er den verdensberømte musiker klar til julen. Den skal traditionen tro fejres med familien, bestående af hustruen Marjorie, sønnerne Marc og Pierre samt hans fem børnebørn.

André Rieu har ikke de store ønsker

André Rieu må i den grad siges at være blevet beriget af året, der er gået, men under juletræet skulle der også helst vente lidt ekstra til den glade musiker. – Jeg har ikke store ønsker. Det er altid en dejlig overraskelse at se, hvad julemanden er kommet med til mig, siger André Rieu til BILLED-BLADET. I årevis har det til gengæld været en tradition, at musikerens sønner Marc og Pierre forbereder julemiddagen. Da Pierre var lille, fik han en kogebog i julegave, og siden da har han lavet en særlig menu med Marc. Læs interviewet med André Rieu i BILLED-BLADET i næste uge.

Læs mere om: