17. dec. 2013
Af Lisbeth Grube

Michael Jacksons børn mindes deres far i ny film

Michael Jacksons børn, Paris, Prince og lille Blanket.
Michael Jacksons børn, Paris, Prince og lille Blanket.
Foto: AOP
I en kommende dokumentarfilm fortæller Michael Jacksons tre børn om deres liv med poplegenden.

For 4,5 år siden slukkedes en stjerne for en hel verden, da Michael Jackson døde. I en ny dokumentarfilm fortæller hans tre børn nu om det tomrum, han efterlod blandt sine nærmeste.

Ifølge avisen Daily Mail åbner Prince Michael, Paris og Blanket op for hidtil ukendte sider af deres far i den kommende dokumentar "Remembering Michael"

16-årige Prince Michael fortæller, at han først i skolealderen lærte sin fars rigtige navn at kende:

- Han ønskede i virkeligheden ikke at fortælle os, hvem han var. Først da jeg var seks år, fandt jeg ud af, at hans navn var Michael Jackson. For mig var han altid bare "daddy", og det var det, siger Prince Michael.

Hans arv skal leve videre

I en sekvens filmet få uger før sit selvmordsforsøg fortæller Paris, 15, om savnet af sin far. Og hun fortæller, at han døde, før han nåede at indfri et løfte, han havde givet hende:

- Han lovede, at han ville lære mig at moonwalke, men fik det aldrig ført ud i livet. Jeg håber virkelig, hans arv lever videre for evigt. Jeg vil aldrig glemme ham. Han var fantastisk, siger hun.

Alle tre børn røber i dokumentaren, at de er ivrige efter at arbejde i underholdningsindustrien. Paris drømmer om at blive skuespiller, og ifølge børnenes bedstefar, Joe Jackson, har 11-årige Blanket potentialet til at gå i sin fars fodspor.

Det er Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, som har finansieret den nye dokumentar via fundanyting.com, der giver brugerne mulighed for at donere penge til forskellige projekter.

Læs mere om: