14. apr. 2014
Af Karina Didriksen

Michael Jacksons brødre nægter Debbie Rowe forældremyndighed

Paris Jackson og Debbie Rowe.
Paris Jackson og Debbie Rowe.
Foto: AOP
Jackson-brødrene vil gøre, hvad de kan, for at moderen til popkongens børn ikke vil rive Prince og Paris væk fra deres bedstemor.

Moderen til afdøde Michael Jacksons to ældste børn, Debbie Rowe, vil i retten for at søge om at få forældremyndigheden over 17-årige Prince og 16-årige Paris.

Det skyldes angiveligt, at hun er bekymret over, hvordan deres bedstemor, Katherine Jackson, opdrager dem.

Hvis det står til Michael Jacksons fire brødre, Tito, Jermaine, Randy og Jackie, så kommer det dog ikke til at ske.

- Børnene er meget elskede og bliver passet godt på. Vi er målløse over, at Debbie Rowe nu har besluttet sig for at blive en del af deres liv, efter hun forlod sine børn for mange år siden for penge, fortæller Jackson-brødrene til TMZ.

De hentyder til, at Debbie Rowe gik med til at give Michael Jackson fuld forældremyndighed over Prince og Paris, efter hun havde født dem – mod at hun fik en stor sum penge.

Børnene er lykkelige

Den afdøde popkonges brødre insisterer på, at børnenes bedstemor, Katherine Jackson, kun vil deres bedste.

- Vi ønsker bare, at vores niece og nevø fortsætter med at leve et lykkelig, sundt og sikkert liv. Vi vil gøre, alt hvad vi kan, for at hjælpe det med at ske, fastslår brødrene.

Debbie Rowe håber, at hun kan få forældremyndigheden over sine to børn, så de kan flytte hjem til hende og bo på hendes ranch i Palmdale i Californien, hvor hun opdrætter heste.

Ifølge TMZ har hun udtalt, at hun med glæde også vil tage sig af 12-årige Blanket Jackson, som ikke er hendes biologiske barn.

Michael Jackson døde den 25. juni 2009.

Læs mere om: