Michael Jacksons datter forsøgte selvmord

Paris Jackson
Paris Jackson
Ethan Miller
Michael Jacksons 15-årige datter er i bedring efter at have forsøgt at tage livet af sig selv.

Michael Jacksons datter, Paris, har før skåret i sig selv, men i går var den 15-årige piges handling tydeligvis mere desperat end tidligere. Ifølge amerikanske medier har popstjernens datter forsøgt at tage sit eget liv.

Paris Jackson havde både skrevet afskedsbrev og taget en stor mængde medicinske piller, inden hun begyndte at skære dybt i sine håndled. Men det var også hende selv, der ifølge Jackson-familien, ringede til en nødlinje for at tale med en krisemedarbejder, der tilsyneladende tog sagen så alvorligt, at hun slog alarm.

Paris Hilton blev hentet og indlagt på hospitalet, hvor hun nu er i bedring. Hendes skader på håndledene krævede dog et par sting.

Michael Jacksons datter har på det seneste brugt meget tid sammen med sin biologiske mor, Debbie Rowe. Hun overgav forældremyndigheden til Michael Jackson, da parrets datter blev født, men på det seneste har mor og datter altså spenderet en del tid med hinanden. Politiet vil nu afhøre Debbie Rowe i håb om, at komme datterens selvmordsforsøg nærmere.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden