Fredag, 9. december 2016 - af Birgitte Engen

Mick Jagger er blevet far igen

Mick Jagger

Mick Jagger.

Foto: AOP
Den 73-årige forsanger Mick Jagger fra bandet The Rolling Stones er allerede oldefar. Alligevel blev han torsdag 8. december 2016 far til en lille dreng.

Den 73-årige rullesten Mick Jagger er blevet far til sit ottende barn. Torsdag fødte Mick Jaggers kæreste, den amerikanske ballerina Melanie Hamrick, 29, en søn.  

En talsmand for parret har ifølge netmediet US Weekly meddelt, at, at parret er begejstrede over fødslen, at Mick Jagger var til stede på hospitalet, og at både mor og søn har det godt.

Otte børn med fem forskellige kvinder

Mick Jaggers ældste barn er den 45-årige Karis Hunt Jagger, som den 70-årige skuespiller Marsha Hunt er mor til. 

Fra ægteskabet med Bianca Jagger, 71, har han Jade Jagger, 44, og sammen med Jerry Hall, 60, har den karismatiske rockstjerne hele fire børn: Elizabeth, 32, James, 30, Georgia, 24 og Gabriel, 18.

 

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

Endelig har Mick Jagger fået Lucas, 17, med en brasilianske TV-vært, Luciana Gimenez Morad, 46. Til gengæld fik Mick Jagger ingen børn med modedesigneren L'Wren Scott, som han var sammen med i 13 år indtil hendes død i 2014.

SE DEN HISTORISKE VIDEO: Rolling Stones spiller første koncert i Cuba

De mange børn har foreløbig givet den aldrende stjerne fem børnebørn og et enkelt oldebarn. I maj 2014 blev barnebarnet Assisi mor til en lille pige.

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden