Tirsdag, 15. marts 2016 — af af Luise Marie Bekker

Milliarder til Michael Jacksons børn

Michael Jackson.
Michael Jackson.
Foto: AOP
Prince, Paris og Blanket får i forvejen en stor sum i lommepenge. Salget af popstjernens andel af hans pladeselskab har indbragt over fem milliarder danske kroner!

Da Michael Jackson gik bort i 2009, efterlod han sig tre børn, Prince, 19, Paris, 17 og Blanket, 14.

De tre børn var knuste og sørgede sammen med resten af verdenen over faderens pludselige død.

Syv år er gået, og Prince, Paris og Blanket er så småt trådt ind i de voksnes rækker. Det gælder også pengemæssigt. Ifølge New York Post får de tre otte millioner dollars årligt i lommepenge til deling.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Fem milliarder til fordel for Michael Jacksons børn

For at sikre børnenes fremtid yderligere har boet efter popstjernen solgt hans andel af SONY/ATV Music Publishing, et pladeselskab han i 1995 lavede sammen med Sony, skriver Berlingske.

Sony selv er køberen af andelen, og prisen var 750 millioner dollar, der svarer til over fem milliarder danske kroner.

Pladeselskabet varetager blandt andet rettighederne til musikken af The Beatles, Leonard Cohen, Bob Dylan, Michael Jackson, The Rolling Stones, Lady Gaga, Ed Sheeran og Taylor Swift.

- Denne aftale tillader os at fortsætte vores bestræbelser på at maksimere værdien af Michaels bo til fordel for hans børn, siger John Branca, kurator i boet.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Bor hos bedstemor

Børnene har siden dødsfaldet boet hos deres bedstemor, Katherine Jackson, der årligt får en million dollars for at være børnene værge.

Prince startede på universitet i efteråret, og Paris er tilbage i Los Angeles efter at have brugt noget tid på kostskole i Utah. Hun var forleden i medierne, fordi hun har udskiftet sit lange, mørke hår med en kort platinblond frisure. Blanket, der går på The Buckly School, går ikke længere under kælenavnet Blanket, som hans far gav ham, men kalder sig nu Bigi. Hans rigtige navn er Prince Michael Jackson II, hvilket er lidt forvirrende, da Michael Jakcons ældste søn jo også hedder Prince.

Prince.
Foto: AOP
Paris.
Foto: AOP
Blanket/Bigi.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden