Onsdag, 24. april 2013 - af Malan Joensen

Musiklegendes kone: Jeg er knust

Sharon Osbourne

Sharon Osbourne.

Foto: AOP
Ozzy Osbournes kone, Sharon Osbourne, fortæller om sin mands misbrugs-tilbagefald.

Den legendariske metalmusiker Ozzy Osbourne har levet et hårdt liv, hvor han i lange perioder ikke har stået tilbage for at indtage store mængder alkohol, diverse stoffer og receptpligtige medikamenter, men i de senere år har det virket som om, den aldrende mand har ført en mere sund tilværelse.

Nu viser det sig imidlertid, at Ozzy Osbourne har haft et tilbagefald, og det gør hans kone Sharon Osbourne, 60 år, meget ked af det.

Det fortalte hun tirsdag i programmet ”The Talk”, skriver avisen Daily Mail.

- Jeg vidste ikke, at han tog receptpligtig medicin. Jeg vidste, at han drak en gang i mellem, men jeg kendte ikke omfanget. Lige nu er jeg knust. Det er en sygdom, der ikke kun sårer den person, der har sygdommen, men også familien. Den sårer de personer, der elsker dig, sagde Sharon Osbourne, der afviser, at krisen vil medføre en skilsmisse for parret.

For nyligt fortalte Ozzy Osbourne selv om tilbagefaldet på sin Facebookprofil og afviste også en eventuel skilsmisse:

- Igennem det seneste halvandet år har jeg drukket og taget stoffer. Det var en meget mørk periode, og jeg var en idiot over for de mennesker, jeg elsker mest, min familie. Men jeg er glad for at kunne fortælle, at jeg nu har været clean i 44 dage. For en god ordens skyld – Sharon og jeg skal ikke skilles. Jeg prøver blot at blive et bedre menneske, meddelte den 64-årige Ozzy Osbourne.  

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden