17. apr. 2016
Af Juliane Olsen

Ny regnbuefamilie: Bryan Rice og kæresten får barn med veninden

Bryan Ryce, Mads Enggard, Anne Gry Henningsen
Bryan Ryce, Mads Enggard, Anne Gry Henningsen
Foto: Bryan Rice/facebook
Popsangeren Bryan Rice skal sammen med kæresten Mads Enggaard have et barn med veninden Anne Gry Henningsen.
Den 37-årige popsanger Bryan Rice skal til juni være far til en lille datter sammen med sin kæreste Mads Enggaard og veninden Anne Gry Henningsen. Bryan Rice har lagt et billede på Facebook af trekløveret, hvor skuespilleren Anne Gry Henningsen viser sin store mave frem. - 1 mor, 2 fædre og til juni en lille pige. Vi glæder os, lyder teksten til billedet, som BILLED-BLADET har fået lov at bringe. LÆS MERE: Iskold luft mellem N'evergreen og Bryan Rice

Anne Gry Henningen er kendt fra film

Dermed følger Bryan Rice danser Silas Holst og hans mand Johannes Nymarks eksempel, der er forældre til lille Maggie My. Her er det Silas Holsts barndomsveninde Louise Mahnkopf, der er mor til barnet, som kom til verden i efteråret 2014. Anne Gry Henningsen er blandt andet kendt for sin rolle som Ditte i filmen ”Kollektivet” af instruktør Thomas Vinterberg. Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Bryan Rice har deltaget Melodi Grand Prix

Bryan Rice er nok bedst kendt for singlen ”No promises” fra 2005, der var soundtracket til filmen ”Nynne”. Desuden har han flere gange deltaget i Melodi Grand Prix både som solist og sangskriver, og i 2010 opnåede han en andenplads med ”Breathing”. Mads Enggaard har til gengæld flere gange sunget kor for Bryan Rice blandt andet ved Melodi Grand Prix i 2014.

Læs mere om: