Nyt TV-show vil finde endnu flere skjulte talenter

Foto: AOP
TV 2 laver nyt talentshow baseret på "Britain's got talent" - det TV-show, der fik gjort Susan Boyle verdensberømt.

I en tro på at der stadig er masser af uopdaget talent ude i det danske land har TV 2 sikret sig rettighederne til showet "Britain's got talent" og gør derfor klar til en ny, danskproduceret udgave.

Den skal i efteråret sendes som weekendunderholdning for hele familien.

I den britiske udgave er der fundet store talenter som blandt andre Susan Boyle og Paul Potts, så det er spændende at se, hvad der dukker op af dansk talentmasse.

-TV 2 har styrket sit fokus på weekendunderholdningen, og til efteråret vil TV 2 igen samle familierne om ny, danskproduceret underholdning til både fredag, lørdag og søndag, udtaler kanalchef Lotte Lindegaard i en pressemeddelelse.

Jagten er allerede sat ind

Allerede fra i dag er TV-kanalen gået i gang med at finde talenter til det nye show.

Konceptet bag "Britain's got talent" har allerede gået sin sejrsgang i 55 lande, og er, sammen med "Vild med dans", Storbritannniens mest set underholdningsprogram.

Den danske udgave er for alle danskere, og programmet vil fejre det skønne, skæve og særlige.

-Vi kommer hele landet rundt og hylder det vilde, det overraskende og imponerende talent, samtidig med at vi tegner et underholdende danmarksportræt, fortæller Thomas Richardt, der er redaktør på programmet.

Det endelige mål med showet er at finde det største talent inden for sceneunderholdning, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan stille op med.

Det bliver i første omgang op til programmets dommere og i sidste ende TV-seerne at kåre den deltager, der leverer den bedste underholdning.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden