3. okt. 2012
Af af Hanne Rask

Olivia Newton-John og Travolta sammen igen

Olivia Newton-John og John Travolta
Olivia Newton-John og John Travolta
Foto: AOP
Grease-parret Olivia Newton-John og Travolta har igen slået pjalterne sammen for at lave sød musik - parret indspiller plade sammen.

Deres "You are the one that I want", der blev det helt store hit i "Grease"-tiden for 35 år siden, kan stadig fylde dansegulvet den dag i dag, og der er næppe nogen tvivl om, at der er dømt succes igen, nu hvor det er officielt, at John Travolta og Olivia Newton-John har fundet sammen om helt nye indspilninger.

Endnu en gang er sød musik opstået mellem de to "Grease"-stjerner, og det skete, da de to mødtes i studiet for at indspille julepladen "This Christmas", der udkommer til jul.

- Vi følte en vidunderlig, glad energi, da vi indspillede albummet, og vi håber, vi kan få en masse mennesker til at smile, udtaler australskfødte Olivia Newton-John, der havde hovedrollen som Sandy i succesfilmen "Grease".

Hensigten er, at hele overskuddet skal gå til en række godgørende organisationer, som de to stjerner sætter pris på. Og de håber begge, at deres musikalske projekt skal udvikle sig til en tilbagevendende tradition, som sikrer penge til gode formål.

Læs mere om: