Tirsdag, 9. august 2022 - af Christinna Braun

Olivia Newton-John: Omgivet af familien til det sidste

Olivia Newton-John og John Easterling. 

Olivia Newton-John og John Easterling. 

Foto: MEGA
Skuespiller og sanger Olivia Newton-John døde den 8. august.

Hun var et af de helt store idoler i 70’erne, hvor hun med sin silkebløde stemme udsendte flere hits. Det hele eksploderede, da hun i 1978 tonede frem på biograflærredet med John Travolta i musicalen ”Grease”, og hvis man ikke kendte Olivia Newton-John inden da – så gjorde man det efter ”Grease”.

Den 8. august døde Olivia Newton-John, 73 år gammel.

På sin officielle Instagram-profil kom beskeden frem via hendes mand, John Easterling, og i et smukt, men sørgeligt opslag, står der, hvordan Olivia Newton-John døde fredeligt på sin ranch i det sydlige Californien omringet af sin familie og sine venner.

Dødsårsagen er ikke meldt ud, men Olivia Newton-John har i årtier kæmpet med brystkræft, som hun har været med åben omkring.

”Olivia har været et symbol på triumf og håb i over 30 år, hvor hun har delt sin rejse med brystkræft. Hendes behandlinger og banebrydende erfaring inden for naturmedicin fortsætter med ”Olivia Newton-John Foundation Fund”, som er dedikeret til at forske i naturmedicin og kræft. I stedet for blomster beder familien om, at alle donationer bliver givet i hendes minde til fonden,” står der bl.a. i opslaget, som er underskrevet hendes mand, John Easterling.

 

Olivia Newton-John fik I 1986 datteren Chloe Rose med Matt Lattanzi. De to gik fra hinanden i 1995. I 2008 blev hun gift med John Easterling, som hun ifølge People mødte allerede i 90erne, men først begyndte at date mange år efter. Parret blev gift ved en spirituel ceremoni på en bjergtop i Peru.

Herunder ses Olivia Newton-John med manden John Easterling, datteren Chloe og dennes kæreste James Driskill. Billedet er fra 2011. 

Foto: Ritzau Scanpix

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden