Olivia Newton-Johns kamp mod kræften: Jeg skal nok klare den

Olivia Newton-John

Olivia Newton-John

Foto: All Over
- Det hårdeste var at fortælle det til min datter og min mand, siger verdensstjernen i et stærkt TV-interview om sin kamp mod kræften, der er vendt tilbage.

Det er blot fire måneder siden, at verdensstjernen, den 68-årige Olivia Newton-John chokerede sine fans med meddelelsen om, at den cancer, hun troede, hun var blevet helbredt for, var vendt tilbage.  Nu taler hun for første gang om sin svære tid i et stærkt og gribende interview i progtammet "60 Minutes" på australsk TV.

Olivia Newton-John indrømmer i interviewet, at hun er bange: "Selvfølgelig er jeg bange, men jeg har hele tiden følt, at jeg nok skulle komme igennem det", siger hun. - Jeg har - og har haft - et fantastisk liv, så jeg har intet at klage over. Virkelig ikke. Alle har noget, de skal igennem i livet. Og dette her er så min udfordring. 

Olivia Newton-John fik konstateret brystcancer i 1992, kun få dage efter hendes far døde af kræft. Hun måtte dengang igennem otte måneder lang og hård behandling med kemoterapi og operation - inden lægerne erklærede hende rask.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

Hårdt at fortælle det til mand og datter

Men i maj sidste år begyndte Olivia at få stærke smerter i den nederste del af ryggen. En smerte, hun først tilskrev mange års hårdt arbejde som sanger og skuespiller. Hvad hun ikke vidste var, at kræften var vendt tilbage og havde bredt sig til den nedre del af rygraden.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden