Mandag, 15. april 2013 - af Helle Skram de Fries

Ozzy Osbourne i ægteskabelig krise

Ozzy Osbourne
Ozzy Osbourne
Foto: AOP
Der er tilsyneladende gået totalt grus i ægteskabsmaskinen hos Ozzy og Sharon Osbourne.

De har gift i over 30 år, men nu er der tilsyneladende store problemer i ægteskabet mellem Ozzy og Sharon Osbourne. Ifølge The Sun bor parret i øjeblikket hver for sig og har ikke talt sammen i flere uger.

I den engelske avis kan man læse, at Ozzy og Sharon bor på hver deres adresser - og skændes så det brager. Så en eller anden form for indbyrdes kommunikation har de åbenbart.

Sharon Osbourne skulle være flyttet på hotel i Beverly Hills, mens gemalen Ozzy har lejet sig ind i et hus få kilometer væk.

Deres fælles kæmpe store ejendom i Hollywood står foreløbig øde og forladt.

Ingen af de to har kommenteret situationen, men  datteren Kelly har tweetet sin utilfredshed med et familiemedlem, "der aldrig fatter det og er fuldstædnig uvidende om livet i det hele taget". Det er næppe mor Sharon, datten hentyder til.

Sharon har tweetet til en fan

- Jeg har haft et virkelig hårdt år, hvor jeg har stillet mig selv spørgsmålet: Hvordan kommer jeg op hver morgen og er lykkelig og smiler?.

Sharon startede med at være manager for Ozzy Osbourne, da hun var 18. I dag er hun 60 og blev i 1982 gift med Ozzy Osbourne.

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden