Peaches Geldof:
Peaches Geldofs aske spredes i en have

Peaches Geldof

Peaches Geldof

Foto: AOP
Peaches Geldof kommer til at ligge samme sted som sin mor, Paula Yates, når hendes aske spredes i den have, hvor hun legede som barn.

Afdøde Peaches Geldofs familie har besluttet, at hendes aske skal spredes i haven til det nedlagte nonnekloster, Davington, hvor hun boede som barn og elskede at lege. Klosteret i byen, Faversham, var i en årrække hjem for Bob Geldof og Paula Yates, hvis aske også blev spredt i haven.

Peaches Geldof, som i sidste uge døde af endnu uopklarede årsager kun 25 år gammel, kommer dermed til at ligge sammen med sin mor, der døde af en overdosis heroin. Da var hun blevet skilt fra Bob Geldof og dannede par med den australske sanger Michael Hutchence.

Lykkelige barndomsminder

Indtil skilsmissen boede Peaches Geldof med sine forældre på Davington-klosteret.

- Peaches' lykkeligste minder stammer herfra. Der er ikke andre steder at holde begravelsen og at sprede hendes aske. Familien var så lykkelig her - det var simpelthen så idyllisk, siger en kilde tæt på Geldof-familien til den engelske avis, Mirror.

Peaches Geldof efterlader sig manden, Tom Cohen, og to små sønner. Intet tyder på, at hun var på stoffer. Der spekuleres i, at hendes død kan skyldes en meget voldsom slankekur. Hun var angiveligt besat af at holde sin vægt nede.  

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden